Автохит 2000 Новини

Най-актуални новини и събития от Автохит 2000.

  1. Новини
  2. Автохит 2000 с първа награда за следпродажбено обслужване 2023
04.12.2023
В момента в дилърството

Автохит 2000 с първа награда за следпродажбено обслужване 2023

Автохит 2000 получи отличие с първа награда за следпродажбено обслужване, включващо сервиз, резервни части и аксесоари, в България за 2023 година.

Best in After Sales 2023 Award

През последната седмица на месец ноември се проведе Годишната дилърска конференция на Porsche BG 2023. Като официален представител на марките Audi и Volkswagen, ние от Автохит 2000 присъствахме на събитието, заедно с колеги от цялата страна. Обменихме опит, обсъдихме акцентите от изминала година и с ентусиазъм разгледахме фокуса на предстоящата 2024 за VW леки автомобили, VW лекотоварни автомобили, Audi, DasWeltAuto, Moon и следпродажбените услуги. Беше вълнуващо!

Image
Image

По време на конференцията се раздадоха годишни награди в няколко категории. Изключително сме горди и щастливи, че Автохит 2000 получи отличие с първа награда за следпродажбено обслужване за Audi и Volkswagen в България за 2023. Най-голям принос за този успех има нашият страхотен екип, който ежедневно работи с изключителен професионализъм и отдаденост. Специални благодарности отправяме и на нашите безценни клиенти за доверието и лоялността към Автохит 2000.

Image

Друг, важен за екипа ни, акцент от конференцията бе поздравлението, което нашите партньори от Porsche BG отправиха към нас по случай 20-годишния юбилей на Автохит 2000. Благодарим им за дългогодишната съвместна работа и нямаме търпение да продължим да градим успеха си заедно! В днешния динамичен свят, силните бизнес партньорства не само дават възможност за взаимен успех, но и създават среда, в която споделените цели процъфтяват. 

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.