1. Новини
  2. Caddy N1 - Многофункционален автомобил на достъпна цена
11.04.2024
Новини от Volkswagen Лекотоварни

Caddy N1 - Многофункционален автомобил на достъпна цена

Автомобилът, пълен с всякакви възможности - VW Caddy може да бъде ваш на цена от 40 990 лв. без ДДС.

Caddy

Volkswagen Caddy безспорно е един от водещите модели, носещи емблемата на Volkswagen. Като флагман модел, той не само въплъщава прочутото наследство на марката, но също така очертава нов курс напред, поставяйки високо летвата за представяне, комфорт и устойчивост.

Какво предлага Volkswagen Caddy:

Комфорт

Caddy предлага безкомпромисен комфорт на своите водачи и пътници. Това е възможно, благодарение на модулната система за напречно монтирани двигатели MQB, с която моделът е оборудван за първи път. 

Стилен дизайн

Не може да се отрече, че Caddy N1 се отличава от своите предшественици и конкуренти с нов модерен дизайн, който допринася за доброто изживяване на пътя.

Иновации

Volkswagen Caddy определено може да се похвали с иновативен подход. Той предлага модерни асистиращи системи, авангарден инфотейнмънт с мобилни онлайн услуги, дигитален кокпит и други.

Функционалност

Volkswagen Caddy е адаптиран максимално да улеснява натовареното ежедневие, както и времето за отдих. Градският ван на Volkswagen се отличава с широкото си пространство, което позволява превозването на 4+1 човека. Освен това, той е верен помощник в работните ангажименти. Caddy позволява превоза на до 2 европалета или, иначе казано, събира много багаж.

Image
Image

Акция на Volkswagen Caddy

В момента имате възможността да се сдобиете с Caddy N1 на преференциална цена. Станете собственици на най-добрата и стилна “баничарка” на цени от 40 990 лв. без ДДС. Офертата важи за автомобили на склад до изчерпване на количествата.

Освен всичко останало, с Caddy имате възможността да се възползвате от право на ползване на данъчен кредит, което да улесни вашите финанси.

Свържете се с нашите търговци, за да ви информират за наличните на склад Volkswagen Caddy. Те ще ви асистират в намирането на най-добрия автомобил спрямо вашите нужди!

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.