Автохит 2000 Новини

Тук можете да намерите всички най-актуални новини от Автохит 2000 ООД.

  1. Новини
  2. Caddy получи пет звезди от Euro NCAP
01.06.2022
НОВИНИ ОТ СВЕТА НА ТЕХНОЛОГИИТЕ

Caddy получи пет звезди от Euro NCAP

Caddy получи най-високата оценка от пет звезди, след като премина през последната серия от краш тестове на Euro NCAP през 2021г.

Caddy

Caddy получи най-високата оценка от пет звезди, след като премина през последната серия от краш тестове на Euro NCAP през 2021г. По този начин тестовият консорциум показа, че новият Caddy не само е станал значително по-безопасен, но дори е част от групата с най-висок рейтинг пътнически автомобили, които се представят особено добре в различни критични сценарии.

Най-висок резултат: петте звезди, присъждани сега от Euro NCAP за най-новото, пето поколение Caddy са едновременно най-високата оценка и една звезда повече от постигнатото от предишното поколение. Изискванията, поставени от тестовия консорциум, продължават да стават все по-строги и по-широкообхватни през годините.

Петото поколение на най-продаваното Caddy, от което са произведени над три милиона, постигна пет звезди в тестовете за първи път и по този начин е един от най-високо оценените пътнически автомобили през 2021 г. Въпреки по-строгите изисквания за тестване, Caddy ясно показа подобрение спрямо предишния модел и превъзходство в сравнение с други автомобили в сегмента.

Според подробния доклад от теста на Euro NCAP, Caddy постига  84% по отношение на защитата на възрастни пътници и 82% за деца. Новите системи за безопасност на Caddy също допринасят значително за отличното представяне. В областта на пасивната безопасност, благодарение на нови елементи като въздушни възглавници за главата за всеки ред места (независимо дали автомобила е 2-, 5- или 7-местен) и централна въздушна възглавница, осигуряващи защита в случай на страничен сблъсък, помогнаха на Caddy да изпълни новите изисквания на Euro NCAP. В критична ситуация централната въздушна възглавница се отваря между предните пътници, като така ги предпазва да не се ударят един в друг. Освен това, новото поколение Caddy е оборудвано със система за предупреждение за поставяне на предпазен колан за всички пътници.

Можете да разгледате подробно резултатите на пътническия вариант на Caddy в тестовете на Euro NCAP тук: https://www.euroncap.com/en/results/vw/caddy/44208

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.