Автохит 2000 Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини
  2. ID. моделите получават акумулаторни батерии с максимален капацитет – с осем години гаранция
23.04.2022
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

ID. моделите получават акумулаторни батерии с максимален капацитет – с осем години гаранция

Volkswagen ще дава осем години, респ. 160 000 километра гаранция за капацитета на ID. акумулаторните батерии. Акумулаторните батерии на ID. семейството могат да се зареждат много бързо на път с мощност на зареждане от до 125 kW.

id

Нова гама от Volkswagen Wallbox също ще позволи бързо зареждане у дома и по време на работа.Още през тази година Volkswagen ще стартира производството на ID.3.Моделът на компактния клас е първият член на ID. семейството – ново поколение прогресивни електромобили. Техните литиево-йонни батерии ще позволят изминаване на разстояния до 550 километра и по този начин удобни разстояния за пътуване. По отношение на издръжливостта на акумулаторната батерия бъдещите собственици на ID. моделите също не трябва да се притесняват. Защото Volkswagen ще даде гаранция за това, че дори след осем години, респ. 160 000 км акумулаторите все още разполагат с най-малко 70 процента от капацитета си.Център за върхови постиженияОт 2017 година Volkswagen фокусира разработването на акумулаторните батерии в център за върхови постижения. Между другото той се грижи за това, всички батерии на ID. семейството да запазят много дълго време максималния си капацитет и така да се гарантира голям пробег.Кратко време за зареждане благодарение на високата мощност на зарежданеVolkswagen ще предлага акумулаторни батерии с различни размери. това ще направи възможностите за употреба по-гъвкави. Според акумулаторната батерия и типа на автомобила могат да се реализират максимални пробези от около 330 до 550 километра (според WLTP).Зареждайте удобно вкъщи и изключително бързо на пътУстройствата Wallbox могат да бъдат монтирани у дома или в предприятия и работят с мощности за зареждане от до 11 киловата (AC, променлив ток). предимството: В сравнение с обичайната 230-волтова електрическа мрежа, времето за зареждане е значително намалено - мощността чрез Wallbox е достатъчна, за да зареди батерията през нощта или по време на работа отново до 100 процента.Регистрацията за ID. бюлетина

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.