НОВО ОТ AUDI
05.04.2022

Идеите създават бъдещето. Новият изцяло електрически Audi e-tron GT quattro

Неподправен спортен дух и прогресивен лукс
Audi e tron gt

Идеи, които създават бъдещето
Пропорциите на класически автомобил от категорията Gran Turismo - ниска и широка каросерия с дълго междуосие - не оставят никакво съмнение: тук спортният дух се среща с функционалността във всекидневието. Наподобяващият на скулптура дизайн на каросерията излъчва динамика и мощ.

Основната концепция: четири врати, пет места
Audi e-tron GT quattro демонстрира прогреса по начин, който отговаря на духа на времето. Той излъчва едновременно спортен дух, високо качество и комфорт. Спортните седалки plus отпред с интегрирани подглавници предлагат силно изразени странични части за отлична опора на тялото в завои и при спортно шофиране.

Зареждане от ново поколение
Плоската, интегрирана в дъното на автомобила 800-волтова литиево-йонна акумулаторна батерия има необикновено високи показатели - както за зареждане, така и за задвижване. В съчетание със системата за рекуперация се постига пробег от 487 километра с едно зареждане според протокола WLTP.

Една модерна интерпретация на quattro
Изцяло гъвкавата система за задвижване на четирите колела quattro в комбинация с електрическата задвижваща система се грижи за интелигентно разпределяне на тягата към всяко от колелата на автомобила. При наличие на добри условия са сцепление задвижването е основно на предните колела.