Автохит 2000 Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини
  2. Новият Multivan
01.06.2022
НОВО ОТ VOLKSWAGEN ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

Новият Multivan

Добре дошли в един изцяло нов свят

Multivan

Новият Multivan е въплъщение на най-модерните иновации. Благодарение на подобрената безопасност и интелигентната свързаност той е готов за свързана мобилност. Новата дефиниция за многофункционалност и практичност в ежедневието маркира следващото еволюционно стъпало в комфорта. А с Plug-in хибрида многообразието на задвижването е голямо, както никога досега. Така новият Multivan е готов да поеме на път към новото време, тъй като предлага изцяло нова автомобилна концепция, създадена за безбройни варианти на мобилност. Той е новоразработен от първия до последния милиметър, но същевременно верен на своето ДНК от легендарните си предшественици. Новият Multivan комбинира най-модерно премиум ниво с традиционните качества на мултиталанта, завладява с повишена безопасност, впечатляваща динамика и харизматичен дизайн. Така той се превръща в най-прогресивния Bulli на всички времена. Убедете се сами и открийте сега новия Multivan.

Image

Магнетичен екстериор

Новият Multivan следва своите предшественици и визуално чрез изчистения си, непреходен дизайн, но в изцяло нова интерпретация на традиционното. В новия Multivan класическата двуцветно лаково покритие2 се подчертава с луксозна хромирана лента2, която преминава през средата, от фаровете до задната част. Луксозният дизайн на светлините с IQ. Light - матрични LED фарове3 се допълва в екстериора от серийните LED задни светлини и прожектиращата лампа4, защото Вашият нов Multivan Ви поздравява и при качването прожектира силуета на Multivan на земята. Новият екстериорен дизайн се допълва от голям избор на луксозни цветове и джанти, например новите алуминиеви джанти 19 цола2, а това Ви позволява да конфигурирате новия Multivan изцяло според Вашия личен вкус.

IQ Light матрични LED фарове

Новите IQ.Light матрични LED фарове3 с LED дневни светлини са не само естетичен акцент, който прави възможно разпознаването на новия Multivan отдалеч, но те са и особено интелигентни. Това се дължи на факта, че управлението на светлините разпознава пътната ситуация и превключва интерактивно от къси на дълги светлини. Освен това то осигурява оптимално осветяване на пътното платно, тъй като към функционалното оборудване спадат и "Dynamic Light Assist", незаслепяващите постоянни дълги светлини. IQ.Light разпознава насрещното движение и може целенасочено да изключва отделни светлинни конуси, за да не заслепява насрещно движещите се автомобили. И светлините не само мислят с Вас. Благодарение на иновативните системи с камери и радари, динамичните светлини за завой вече осветяват завоя, преди да завиете. Така интелигентната система се грижи да можете изцяло да се посветите на същественото: шофирането.

Осветена хромирана лайстна

За нас това спада към естетичното впечатление: осветената хромирана лайстна2 на радиаторната решетка. С хромираната лайстна, монтирана за пръв път в автомобил на Volkswagen Лекотоварни автомобили между предните фарове, ние развиваме светлинния стил на марката Volkswagen. Вследствие на това светлинният ефект отпред не само силно привлича погледа, но и се превръща в отличителен белег, а който през нощта погледне в огледалото за обратно виждане, веднага разпознава, че там се приближава новият Multivan.

Интериор и амбиентно осветление

Интериорният дизайн e изпълнен с висококачествени материали, които придават на новия Multivan луксозен изглед на премиум ниво. Оптимизираното, арматурно табло със свободно преминаващи елементи и дигитален изглед на дисплея прави впечатление на подредено и първокласно място. А серийният мултифункционален кожен волан със 100% Tiptronic може да изпълни почти всяко желание. Освен това новият Multivan Ви предлага интериор точно по Ваш вкус. Благодарение на многоцветното амбиентно осветление можете сами да определите в какви цветове да засияе Вашият интериор. Дали бяла светлина за търсене на загубени предмети, топъл жълт тон за спокойна вечер или пъстро преливане на цветовете - Вашият автомобил, Вашият дизайн на светлините.

Image
Image

Маневрен и пригоден за града

Новият Multivan предлага подобрено управление с динамичен комфорт при пътуване на премиум ниво. Предлага се избор между къса (4,98 m) и дълга база (5,18 m), и двете с височина на автомобила от около 1,90 m, при непроменена височина на интериора. С панорамния стъклен покрив2 не само се засилва усещането за простор в новия Multivan, но и реалната височина на интериора е по-голяма. При дълга база с допълнително оборудване панорамен покрив максималният обем на пътническата зона е 4053 литра (измерено до нивото на тавана, до задната част на първия ред седалки), зад третия ред седалки в багажника обемът на багажника е 763 литра (469 литра при къса база). Докато външните размери са проектирани малко по-тесни, интериорът все пак е спечелил ширина. Така новият Multivan използва силните си страни и в града и може, точно в комбинация с многобройните асистиращи системи за водача, да маневрира без усилие като лек автомобил из градската среда.

Мултифункционална маса

Новият Multivan гарантира още повече свобода, която даваме и на новоразработената мултифункционална маса2 в интериора. Така тя може да се разположи където поискате, като се плъзга лесно по релсите. Ако страничните части на мултифункционалната маса се сгънат посредством иновативната техника на фиксиране и масата се избута надолу в основата, тя става не само значително по-тясна и по-ниска, но получава и съвършено нова функция на многофункционален инструмент. Позиционирана между предните места, може да бъде използвана като мултифункционална централна конзола със своите отделения за съхранение на вещи и поставки за напитки.

Система от единични седалки

Едно от големите преимущества на новия Multivan представляват сгъваемите и лесно свалящи се единични седалки на задните места, благодарение на които сега още по-лесно могат да се реализира различна конфигурация на седалките. Дали срещуположно разположение2 на седалките с мултифункционалната маса2 между тях, всички седалки по посока на движението или дори без седалки при транспорт на големи предмети - можете да променяте разположението на седалките само с няколко стъпки. Благодарение на системата от единични седалки сега можете да демонтирате седалките само от едната страна на автомобила и така да транспортирате обемисти предмети, като електрически велосипеди (E-Bikes). Освен това благодарение на новата концепция за седалките, успяхме да спестим около 25 процента от теглото. Допълнителна особеност: Най-външните седалки в пътническата зона за пръв път са отопляеми2, така и пасажерите на задните места се чувстват уютно и топло през студените зимни дни.

Image
Image
Image

Панорамен стъклен покрив

Абсолютна новост в новия Multivan представлява извънредно големият, разделен на две части панорамен стъклен покрив2. Усещането за простор и леко увеличената реална височина на интериора осигуряват повече комфорт. Наслаждавайте се на изпълнения със светлина интериор през деня и на незабравими моменти под звездното небе - през нощта. Освен това покритието "LowE" в ламинираното защитно стъкло намалява топлинното излъчване със 78 процента. За пасажерите в пътническата зона това означава: просто да се облегнат назад и да се наслаждават.

Висококачествени материали

Новият Multivan не само се управлява като лек автомобил, но и интериорът завладява с висококачествени материали на премиум ниво. Това се символизира от новоразработените декоративни елементи "Dark Woodgrain Optic"2 или "Metal Grid"7, както и от двуцветните, контрастни тапицерии на седалките, както и от кожения вариант "Savona"2. Допълнителен акцент представлява ергономичният и премислен дигитален изглед на дисплея, който внася усещане за ред и лукс в кокпита.

Ергономия на седалките и отделения за вещи

Седалките в новия Multivan са изцяло новопроектирани като система от единични седалки, естествено и по отношение на комфорта. Нашите опционални, сертифицирани по AGR комфортни седалки2, се предлагат и с функция "Памет" и масаж. Допълнителен акцент за комфорта в интериора: многобройните отделения за вещи. В кабината на водача, на вратите, под седалките или на използваната като централна конзола мултифункционална маса2: в новия Multivan редът е гарантиран. Той Ви предлага достатъчно място, за да приберете предмети, като таблети или бутилки с напитки.

Качване и слизане

Сега новият Multivan се предлага серийно с две странични плъзгащи се врати. Освен това качването и слизането също са оптимизирани: новият Multivan се предлага по желание с функция "Easy Open"2, която Ви позволява да отваряте плъзгащите се врати и задната клапа посредством управление с жестове. Всичко, което трябва да направите, е да задържите крака си под сензора за комфортно отваряне, да изчакате, докато вратите се отворят автоматично и да заемете мястото си. Със система за безконтактно централно заключване и безключово стартиранен на двигателя "Keyless Advanced"2 Ви очаква допълнително предимство, тъй като Вашият нов Multivan Ви разпознава. Така, без да използвате ключа си, можете да стартирате Вашия нов Multivan и да потеглите.

Image
Image

Да съставите списъка с покупки докато шофирате по магистралата? По време на пътуването да пуснете отоплението в собствения си интелигентен дом? Изживейте сега свързаността на утрешния ден, тъй като в автомобила е и дигиталния гласов асистент Amazon Alexa. И не само това: В комбинация с автоматичното регулиране на дистанцията ACC, Car2X позволява комуникацията с други автомобили и свързаната инфраструктура и може своевременно да Ви предупреждава за опасности. Технологично сте в особено комфортно положение и с индуктивното зареждане за Вашия смартфон, достъпа до интернет и многобройните USB-C интерфейси в кабината на водача и пътническата зона. Освен това ежедневието Ви се улеснява от серийните мобилни онлайн услуги на We Connect8 и We Connect Plus9 10. Дигиталният кокпит с цветен 26,03 см (10,25 инча) дисплей , Head-up дисплеят, серийната система за разпознаване на пътните знаци и аудио или навигационната система със цветен дисплей с големина 25,4 см (10 инча) се грижат за инфотейнмънта в най-модерни мащаби. Благодарение на премиум озвучителната система Harman Kardon с 14 тонколони с висока мощност издигаме и забавлението на ново ниво. Към нея се прибавят мобилни онлайн услуги, които празнуват световна премиера в новия Multivan. Благодарение на иновативната дигитализация издигаме управлението, ергономията и спектъра от функции на изцяло ново ниво - Smart Home в Multivan.

Модерно постижение, иновативна свързаност
Новият Multivan е готов за новото време, погледнете в новата кабина на водача и ще разберете какво означава това: Освен многобройните отделения за вещи, отпадането на ръчната спирачка и още по-практичното вследствие на това преминаване към пътническата зона, в новия Multivan блестят и дигитални акценти - екстри на премиум ниво за лек автомобил: модерно дигитално табло, сензорни дисплеи с висока резолюция, иновативни инфотейнмънт системи или новият Head-up дисплей, превръщат мястото на водача в новия Multivan в дигитален акцент. 

Head-up-Display
С Head-up дисплея вече не пропускате почти нищо от пътния трафик. Погледът Ви е съсредоточен върху пътното платно, но случващото се около Вас не трябва да Ви убягва. Индикация за скоростта, навигация или интеграцията на серийната система за разпознаване на пътните знаци - всичко се проектира пред Вас, върху предното стъкло, така че вече да не трябва да отделяте погледа си от пътното платно, за да останете информирани.

Дигитално табло
Изживейте напълно нов дигитален свят зад Вашия волан. Освен от ултрамодерния Head-up дисплей ще останете впечатлени и от нашия нов дигитален кокпит с Active Info Display с големина 26,03 см (10,25 инча). Индикатор за разхода на гориво, пробег или текущият плейлист: Чрез Вашия мултифункционален волан определяте как да изглежда дигиталния кокпит - интерактивно или индивидуално. Опционално можете да разширите функционалностите с дигиталния кокпит Pro, включително индикатор на навигацията, по-висока резолюция и 3D анимация на автомобила. Никога досега не е било по-спокойно зад волана на Multivan, а разбира се, и толкова модерно.

Инфотейнмънт системи
Вашата серийна инфотейнмънт система "Ready 2 Discover" с цветен сензорен дисплей с големина 25,4 см (10 инча) в новия Multivan може да изпълни почти всяко желание. Услугите на We Connect и We Connect Plus могат изключително лесно да се управляват чрез големия сензорен дисплей. Опционалната премиум озвучителна система на Harman Kardon осигурява по-добро забавление, а като опционално оборудване Ви очакват инфотейнмънт системи с разширени функционалности. Премиум вариантът "Discover Media" идва с навигация, Streaming & Internet, приложение Amazon Alexa и безжичен App-Connect: Така Вашият нов Multivan се превръща в подвижен "интелигентен дом". Автомобил за ежедневието, мобилен офис или ван за ваканция - със своите иновативни екстри новият Multivan е подготвен за почти всичко.

Премиум озвучителна система Harman Kardon1
С премиум озвучителната система на Harman Kardon в новия Multivan не става въпрос за слушане на музика, а за музикално изживяване. 14 тонколони с висока мощност, включително субуфер и централна тонколона, и 840 W усилвател, осигуряват фино настроена акустика чрез оптимално пространствено разположение. Звуковото изживяване се усилва чрез алгоритъма Fraunhofer Sonamic Panorama, който разпределя оптимално звука в автомобила. Чрез включване и изключване на алгоритъма в аудио настройките можете да изживеете разликата. Освен това облицовките на тонколоните, произведени с новоразработена, високо прецизна лазерна технология от изключително тънка стомана, допринасят визуално за луксозния изглед. Няма значение къде седите в новия Multivan - с озвучителната система Harman Kardon навсякъде се наслаждавате на звук с най-високо качество.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.