Автохит 2000 Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини
  2. Новият T-Roc
01.06.2022
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Новият T-Roc

Новата форма на увереността

T-Roc

Със своя модифициран екстериорен дизайн, ново, по-високо ниво по отношение на качеството и дизайна на интериора, както и още по-рафинираните технологични детайли, новият T-Roc е един изключително самоуверен автомобил, който подчертава своята ярка индивидуалност.
 
Екстериор и интериор
 
Дизайн на светлините

Както отпред, така и отзад T-Roc впечатлява силно с новия дизайн на светлините: характерните LED-дневни светлини правят впечатление отдалеч, същото се отнася за модерните, потъмнени светлини отзад. Като опция илюминираната радиаторна решетка придава допълнителен блясък на предната част. Още два интересни акцента: амбиентното осветление в предната част на интериора и прожектирането на логото на марката със SUV-графика, което по ефектен начин осветява земята при отваряне на предните врати. За подобаващ модерен завършек се грижат потъмнените задни светлини в тъмночервен цвят, като опция с динамични мигачи, които с помощта на анимирана светлинна ивица показват посоката, в която ще поеме автомобила.

Седалка ergoActive

Заемето позиция и се наслаждавайте по време на шофиране на предлаганата като опция седалка ergoActive. Можете удобно да настроите седалката спрямо фигурата си. Самата седалка значително намалява натоварването на гърба и се грижи за високо ниво на комфорт и удобна позиция на тялото. Предлаганата за T-Roc Style и R-Line седалка ergoActive е с тапицерия Artvelours и е снабдена с електрическа лумбална опора с масажна функция. По този начин пътуването до работа може да се превърне в приятно Wellness-изживяване. Ето какво още предлага седалката ergoActive:

  • Интегрирано подгряване на седалката
  • Регулируема опора за бедрата
     

Мултифункционален волан

С помощта на мултифункционалния волан Вие управлявате не само T-Roc, но също така радиото, мултимедията, гласовото командване, телефона и изгледа на комбинирания прибор Digital Cockpit. В T-Roc Life и Style по желание той се предлага и с функция за предлагане, като с фината си кожена облицовка създава изискана атмосфера. А ако спрете избора си на T-Roc R-Line, Ви очаква предлагания като опция спортен мултифункционален волан със сензорни бутони и функция за подгряване.

Автоматичен климатик Climatronic с Touch-управление

Предлаганата като опция климатична инсталация "Air Care Climatronic" се грижи за осигуряването на оптимален микроклимат във вътрешността на новия T-Roc. Управлението и показанията на системата са дигитализирани и достъпът до тях става с помощта на тъчскрийн и докосване с пръст, което прави командването на климатичната инсталация максимално интуитивно и придава на интериора допълнителна модерна нотка. За лесно и удобно управление и по време на път се грижат функционалните насочващи издутини. Така идеалната температура винаги е само на едно докосване разстояние.

Колела

Коя комбинация от джанти и гуми пасва най-добре на характерното излъчване на T-Roc, това решавате Вие. Как Ви допадат например 19-цоловите алуминиеви колела1 "Misano" с допълнително покритие, предлагани за T-Roc Style и R-Line? Ние сме напълно убедени, че Вие ще направите най-правилния избор.


Image
Image
Image

Свързаност и инфотейнмънт
 
Digital Cockpit

Серийният Digital Cockpit Ви показва всички важни за шофирането данни във Вашия T-Roc на 20,3 см (8 инча) цветен дисплей с прегледни графики. Така по време на шофиране с помощта на управляемия от мултифункционалния волан комбиниран уред получавате достъп до функции като аудиосистема, телефон или асистиращи системи. Като опция можете да оборудвате Вашия T-Roc и с Digital Cockpit Pro2. Със своя 26,04 см (10,25 инча) дисплей с висока резолюция той Ви дава богати възможности за индивидуално конфигуриране на таблото по Ваш вкус, като например голяма навигационна карта директно зад волана.

Радио и навигация

Обичате да слушате музика, докато шофирате? Освен това искате да знаете какво се случва по света, докато сте на път? Инфотейнмънт системата е важна част от оборудването на T-Roc. Коя система ще изберете?

Озвучителна система BeatsAudio™

Обичате да усилвате музиката? Предлаганата като опция 300-ватова озвучителна система Beats by Dre носи на борда на автомобила звуково изживяване, което можете да чуете и почувствате. Шест прецизно напаснати помежду си Highend-високоговорителя осигуряват оптимален звук за всяко от местата в автомобила, а допълнителният Subwoofer възпроизвежда дълбоки басове, които можете да почувствате с цялото си тяло. Всичко това се управлява съвсем лесно от инфотейнмънт-системата3, която още с качването в автомобила Ви поздравява с екран Beats by Dre.

Свързаност

Богатият набор от предложения за свързаност на Volkswagen осигуряват повече комфорт, безопасност и забавление. Връзката на Вашия T-Roc с интернет и с Вашия смартфон Ви отвеждат спокойни и отпочинали до целта - за Вас остава единствено шофирането.

Image
Image
Image

Технология и асистиращи системи
 
IQ.LIGHT

Без значение дали шофирате денем, нощем или при лошо време: предлаганите като опция от T-Roc Style IQ.LIGHT - LED-матрични фарове осигуряват значително подобряване на видимостта. Докато технологията "Dynamic Light Assist" спомага за оптималното предикативно осветяване на пътя в завои и не заслепява насрещното движение при включени дълги светлини, самостоятелните LED-сегменти на Hightech-системата на фаровете осигурява по-прецизно разпределяне на светлинния поток, като в определени ситуации те могат да се включват и изключват поотделно. По този начин системато допринася както за Вашата безопасност, така и за безопасността на останалите участници в движението.

Front Assist

Серийният асистент за аварийно спиране "Front Assist" с функция за разпознаване на пешеходците може да предупреждава за критични ситуации с пешеходци или други автомобили, а в опасни случаи може дори автоматично да спре автомобила.

Автоматично регулиране на дистанцията ACC

Автоматичното регулиране на дистанцията ACC Ви помага автоматично да поддържате предварително зададена максимална скорост на движение, както и дистанцията спрямо движещото се отпред превозно средство6. В задръстване Вашият T-Roc може да спира автоматично и да потегля отново (при наличието на предлаганата като опция трансмисия с двоен съединител DSG). В съчетание с предлаганата като опция навигационна система ACC получава и разширени функции за предвидливо регулиране на скоростта и асистент за завои. По този начин се намалява вероятността от неволно надвишаване на разрешената скорост, тъй като се вземат под внимание официалните ограничения.6 Освен това системата е в състояние да напасва скоростта на автомобила спрямо завои, кръстовища (отбивки) и кръгови движения на основата на данни от навигационната система.

Lane Assist

При монотонно шофиране лесно може да се стигне до рискови ситуации. Сред тях е асистентът "Lane Assist": При скорост над 60 км/ч тя разпознава, когато автомобилът безконтролно напуска лентата на движение1. С помощта на коригираща намеса в кормилното управление тя насочва своевременно вниманието на водача обратно към управлението на автомобила.

Park Assist

Новият T-Roc се предлага серийно с асистент при паркиране "Park Assist" и не само може автоматично да разпознава при преминаване покрай паркомясто дали то е достатъчно голямо за автомобила - той може и да паркира автоматично вместо вас.4,8 За вас остава единствено да оперирате с газта, спирачките и съединителя. Асистентът прави останалото вместо вас.

  • Сензори сканират за подходящи паркоместа по пътя (при скорост максимум 40 км/ч).
  • Местата за надлъжно паркиране трябва да са дълги поне колкото автомобила плюс 80 см отстояние за маневриране, както и да остават минимум по 25 см пред автомобила за отпаркиране.
  • Напречните места за паркиране трябва да имат отстояние минимум 35 см от двете страни на автомобила.
     

Проактивна система за защита на пасажерите

Предлаганата по желание на клиента проактивна система за защита на пасажерите се напасва спрямо Вас. Тя разпознава ситуации с потенциал за възникване на опасност и в зависимост от конкретната ситуация предприема различни превантивни мерки.

Например прозорците и шибедахът се затварят почти напълно с цел оптимизиране работата на въздушните възглавници, предните предпазни колани се натягат, за да фиксират по-добре водача и спътника му, а аварийните светлини се включват автоматично в опасна или критична ситуация (например поднасяне).

Easy Open & Close

Ръцете Ви за пореден път са заети с носенето на багаж? Можете да отваряте и затваряте капака на багажника на T-Roc съвсем лесно с помощта на едно движение с крак. С помощта на предлагания като опция пакет "Easy Open & Close", системата "Keyless Access" разпознава ключа на автомобила, докато той е в джоба или чантата Ви. Достатъчно е да направите едно простичко движение с крак под бронята - и електрически задвижваният капак на багажника се отваря или съответно затваря напълно автоматично. Виждате сами: иновативните технологии правят всекидневието много по-лесно.

Image

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.