НОВО ОТ AUDI
04.05.2020

Забавлявай се у дома с няколко идеи от Audi

Докато си стоим у дома, можем и да се забавляваме. Виж нашите идеи за онлайн развлечения с Ауди!
home

Замислял ли си се къде се намира „работилницата“ на твоя автомобил? Искало ли ти се е някога да надникнеш зад кулисите на Ауди? Сега ние ще те заведем до завода ни в Инглощат, където можеш да преживееш част от производствения процес чрез онлайн излъчване на живо (лайв стрийм). Нашите гидове те очакват с турове във фабриката на Ауди, представяйки ексклузивни факти „от кухнята“.

Тази инициатива на Ауди ще продължи от 29. Март до 25. Октомври 2020г. За допълнителна информация относно съдържанието, датите и билетите за излъчванията на живо цъкни ТУК.

 

Ако пък се интересуваш от нашите исторически автомобили и би искал за научиш повече за историята зад „четирите пръстена“, посети онлайн Музея на Ауди. 

 

Днес мечтай за утре с онлайн конфигуратора на Ауди. Чрез 3D автомобилния конфигуратор можеш сам да създадеш своето мечтано Ауди на лапопа или компютъра у дома. Модел, цвят, дизайн, екстри и всичко останало се намират на един клик разстояние. Ти си на ход!

 

За да минава времето по-приятно, Ауди ти предоставя книжка за оцветяване от 13 страници. Принтирай рисунките, хващай моливите и бъди креативен! Изтегли своята книжка ТУК!