Автохит 2000 Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини
  2. Със силата на две сърца.Golf GTE.
30.05.2022
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Със силата на две сърца.Golf GTE.

Предварително програмирано удоволствие от шофирането: максималната мощност на Golf GTE възлиза на 180 кВт / 245 к.с.  Тази стойност се постига благодарение на ефективна Plug-in-Hybrid-технология.

Golf


Image

Екстериор

Спортно-елегантно излъчване.

Пъргавина и аеродинамика - тези показатели са особено важни за Golf GTE и той не се колебае да ги демонстрира. Автомобилът е безпогрешно разпознаваем по синята декоративна лайстна, която започва от емблемата на Volkswagen, преминавайки по цялата широчина на предницата и завършваща при динамично оформените LED-светлини. Като GTE моделът няма нужда да крие ауспуховите си тръби - зад хромирания дифузор е предвидено подходящо място за тях. В комбинация с характерните LED-задни светлини и спойлера на задния капак цялата задна част придобива особено изразителен вид.

Image

Q.LIGHT

Специален акцент за вашия Golf GTE: IQ.LIGHT

Golf GTE разполага серийно с LED-фарове, които с динамичната си форма достигат до калниците, а задницата се доминира от тесни LED-задни светлини. Като опция можете да оборудвате своя Golf GTE с технологията IQ.Light. Така получавате особено силни LED-Matrix-фарове с включено автоматично управление на дългите светлини "Dynamic Light Assist". Освен това, пакетът включва и иновативните динамични мигачи, които показват посоката на завиване посредством анимирана светлинна ивица.

LED-фарове за мъгла

Истински High-Lights при лошо време.

Мъгла, силен сняг или дъжд? Предлаганите като опция LED-фарове за мъгла, които са представят в специален дизайн с 5 елемента и са дискретно интегрирани в предната броня, ви предоставят допълнителна светлина. Достатъчно е да ги включите и светът пред вас вече изглежда по различен начин. А Golf GTE придобива още по-характерен вид.

Image

Колела

Бегач на маратон или спринтьор? Гамата от колела ви предлага и двете.

Дискретна или демонстративна, какъв тип е вашата личност? С джантите3) на Golf GTE вие можете по възможно най-добър начин да дадете израз на своята индивидуалност.

Допълнителен приток на мощ (Boost)

Функция „Boost“ за още повече тяга

Пълна мощност: при активиране на така наречената функция "Boost" електромоторът работи заедно с TSI-бензиновия двигател с директно впръскване на горивото. На практика това означава, че двете задвижвания отдават пълната си мощност  едновременно  и така ви предоставят изключително мощна тяга. Функцията може да бъде избрана в режими "Hybrid/Sport" - така пълният потенциал на вашия GTE е само на един бутон разстояние.

Image

Трансмисия с двоен съединител DSG

Спестете си превключването, не удоволствието

Сядате зад волана и просто подавате газ: трансмисията с двоен съединител DSG със своя проектиран по нов начин управляващ селектор се грижи за удоволствие от шофирането без прекъсване. Предавките се превключват почти без прекъсване на тягата, а кутията позволява дори да пестите гориво. С помощта на селектора просто избирате желаната позиция на трансмисията, която се активира посредством технология Shift-by-Wire. Особено практично в задръстване: С помощта на предлаганата като опция технология Travel-Assist системата ви подпомага при потегляне и спиране.

Image

Електронен блокаж на диференциала XDS+

За да носят завоите още повече удоволствие

Кой би предположил, че сериозно и сухо звучащ елемент като електронния блокаж на диференциала XDS+ ще предизвика толкова искрени усмивки? В Golf GTЕ се случва именно това. Тук XDS+ серийно се грижи за повече динамика, повече сцепление и най-вече за по-спокойно усещане в завоите. Така просредством целенасочени едностранни намеси в спирачната система поведението в завоите става по-спортно, а автомобилът е по-бърз и по-прецизен. Затова и няма нищо чудно, че когато види пред себе си път с повече завои, водачът на този автомобил инстинктивно се усмихва.

Image
Image

Интериор

Отвън: расов. Отвътре: спокоен.

Всички компоненти в интериора на GTE са внимателно напаснати един спрямо друг за постигането на една изключителна спортна атмосфера. Тя започва от педалите от неръждаема стомана, преминава през декоративните апликации и декоративните шевове и завършва в черния таван. LED-амбиентното осветление се грижи за поставянето на ефектни светлинни акценти на точните места. Фактът, че кокпитът залага изцяло на дигиталното бъдеще, личи още от пръв поглед. Тук доминират дисплеи с висока резолюция, голямата част от функциите като например радио, климатик или светлините се управляват от чувствителни на допир повърхности или слайдери. Let`s touch!

Image

Innovision Cockpit

Всичко се настройва към вас

Digital Cockpit Pro в комбинация с предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" може да бъде разширен до Innovision Cockpit. Това означава уголемяване на двата дисплея до 10 инча (25,4 см) и 10,25 инча (26,04 см). На създадения по този начин дигитален ландшафт от дисплеи се изобразяват класически уреди като оборотомер, скоростомер и километраж, но също така и редица други полезни данни в прегледен вид. Така нареченият Home-Screen позволява персонализиране на иконите и функциите, подобно на вашия смартфон.

Серийно Golf GTE е оборудван с Digital Cockpit Pro.

Мултифункционален спортен кожен волан, с Touch-управление и планки за ръчна смяна на предавките

Класическите функционални бутони в Golf GTE са почти изцяло заменени от чувствителни на допир повърхности. Така например климатичната инсталация Climatronic вече се управлява от дигитални бутони и слайдер. Touch-мултифункционалният спортен кожен волан също позволява управление на функциите с върховете на пръстите. В комбинация с интелигентната структура на менютата така вие имате достъп до множество функции. Обратна връзка при докосване под формата на лека вибрация потвърждава всяка зададена команда.

Image

Топ-спортни седалки и кожен салон

Облегнете се спокойно

Във всяко кътче на интериора цари GTE-атмосфера. Топ-спортните седалки са тапицирани с дълговечен текстил с шарка "Scale Paper", а GTE -дизайнът включва характерни сини акценти в областта на волана и цветни открояващи се елементи на текстилните подови стелки.

Още малко допълнителна елегантност?  Предлаганите като опция меки и фини кожени тапицерии "Vienna" придават върхова атмосфера на интериора. Естественият перфориран материал в черен цвят покрива централните части и вътрешните части на страничните опори на топ-спортните седалки, а декоративните шевове в цвят кристално сиво създават приятен за окото контраст.

Image

Head-up-Display

Технология, благодарение на която можете да гледате напред

Всички най-важни данни са ви под око и едновременно с това не се налага да откъсвате поглед от пътя: това е голямото предимство на предлагания като опция Head-up-Display във вашия GTE. Част от челното стъкло се превръща в прожекционно поле, на което се изобразяват скоростта на движение, съобщения от асистиращите системи на водача и указания от страна на навигационната система. Самите прожектирани данни се виждат отлично дори при пряка насрещна светлина. В случай че не се нуждаете от дисплея, той лесно може да бъде изключен по всяко време.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.