Автохит 2000 Volkswagen с изнесено събитие в Хасково на 10 и 11 юни

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини
  2. Volkswagen с изнесено събитие в Хасково на 10 и 11 юни
02.06.2023
В момента в дилърството

Volkswagen с изнесено събитие в Хасково на 10 и 11 юни

Специално за всички жители и гости на Хасково, оторизираният дилър на Volkswagen - Автохит Стара Загора, организира на 10 и 11 юни изнесено събитие с актуалната гама на немската марка. Наред със статичното представяне на конвенционални и електрически модели на Volkswagen, ще има налични и модели за безплатен тест драйв.

Volkswagen дилърство лого

Официалният представител на Volkswagen, Авотохит Стара Загора, гостува на Хасково със специално изнесено събитие, на което ще покаже актуални модели от гамата пътнически автомобили и ще даде на най-заинтересованите възможността да тестват напълно безплатно избрани модели.

Жителите и гостите на града ще могат да посетят щанда пред спортна зала „Дружба“, където да видят отблизо градските герои Taigo и T-Roc, както и да получат специални персонализирани оферти за налични на склад автомобили.

Освен най-желаните малки SUV модели на българския пазар, на разположение ще бъдат и впечатляващият с простор и елегантност Arteon Shooting Brake и по-мощният и по-свързан откогато и да било динамичен SUV Tiguan. Силното присъствие на модели с конвенционални двигатели е допълнено от два изцяло електрически модела от ID семейството: ID.4, който дава една изцяло нова концепция на вътрешното пространство, хармонично съчетана със SUV природата му и първият изцяло електрически ван на Volkswagen - ID.Buzz с неговия визионерски дизайн и интериор, изработен от частично рециклирани материали.

Събитието ще се проведе на 10 и 11 юни в парка пред спортна зала „Дружба“ в Хасково. Достъпът е свободен и всички са добре дошли всеки ден от 10.30 до 18.00 ч. за да разгледат, зададат своите въпроси на консултантите на Volkswagen или получат своята персонализирана оферта.


Налични за тест драйв на място модели ще са T- Roc Style 2.0 TDI SCR 4MOTION DSG и Tiguan Elegance 2.0 TDI SCR 4MOTION DSG. Записването за тестово шофиране става предварително или на място, с валидна шофьорска книжка и лична карта, след попълване на декларация на място. За тестово шофирате не се допускат лица под 18 години, лица употребили алкохол или други опиати.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.